24.7.09

Velgerguide

På Vg.no kan dere finne en velgerguide. Her ser dere mitt resultat:
http://velgerguiden.vg.no/09/index.php?do=show&id=57314

Ganske klart hvor jeg tilhører iallefall.


Her kan dere se landsoversikten:
http://velgerguiden.vg.no/09/?do=statistics

Folk som stemmer FRP gjør det av urealistiske grunner. Tror dere virkelig at det blir billig sprit på matbutikken?? Ingen bompenger? Men at staten betaler bompenger, som uansett kommer fra deres skattepenger, så da er dere vel like langt. Ingen innvandrere? Vi er medlem av FN, og enten så er man helt med eller ikke med. Hva skal dere gjøre da? Trekke oss ut av FN? Og NATO og da kanskje?? Hva gjør vi når f.eks Russland angriper oss da?? Lille Norge med et så nedrustet forsvar at det er helt latterlig. JO, da sitter vi der alene med alle de ledige jobbene våre. Så kan jo dere bare stikke til Spania og sitte og surve over hvor jævlig det er Norge.

Og de mener at folk som kan arbeide skal lønnes ekstra. Hva med alle de tusenvis av menneskene som ufrivillig ikke kan arbeide?? Er ikke de like mye verdt som alle andre? Ja, det finnes mennesker som snylter. Men det skal ikke straffe alle menneskene som ikke er arbeidsføre fordi de har kroniske sykdommer eller tungtveiende medisinske årsaker.

Også Siv Jensen som statsminister. Dama er så urimelig og barnslig under debatter at det blir rent pinlig. Og kunnskapsnivået hennes er lavt innenfor mange viktige områder.
Og det der latterlige slagordet "for folk flest", det sier alt om partiet. HAHA. Glad jeg ikke er som folk flest.

En annen ting er at det er så mye som allerede er bestemt, at FRP vil ikke kunne holde halvparten av det de lover i hytt og pine (til folk flest, som ønsker de enkle tingene her i verden). De hadde ikke greid og holde det om de hadde sittet i en regjering helt for seg selv engang!

3 kommentarer:

Nalina sa...

1 - 0 til TL!!

Julie sa...

Enig i absolutt alt.
Selv om jeg ikke fikk like bra skille mellom mine så er jeg hvertfall ganske klart på en side :p

http://velgerguiden.vg.no/09/index.php?do=show&id=79873

Trine Lise sa...

:D

Det er bra dere er på riktige siden!!